Monday, 28 October 2013

Masam manis masin

Dah lima semester dekat upsi ni, terasa masa sangat pantas berlalu. Hari ni bukan nak cakap pasal masak memasak sbb tajuk entry tu manis,masam masin dh macam entry masak memasak yer dak. Sebenarnya saya nak berkongsi satu pengalaman dengan semua..iaitu pengalaman saya bersama rakan sekelas sepanjang hampir dua tahun lebih kami bersama. Sudah semester 5, baru kami berpeluang untuk beriadah bersama. Terasa kasih sayang tu makin kuat J


semester 1 :)

alhamdulillah, betul lah orang cakap kan, aktiviti beriadah ni sebenarnya boleh mengeratkan lagi hubungan sesama kita, bertambah kasih sayang dan makin kenal antara satu sama lain. boleh bergelak ketawa, tolong menolong..semangat macam ni lah yang kita mahukan apabila kita berada dalam sesuatu organisasi. tambahan pulak, masing-masing bakal kaunselor kan :)


banyak sebenarnya aktiviti yang kita boleh buat untuk mengeratkan silaturrahim sesama kita, tak semestinya berkelah macam ni kan. cukup sekadar petang-petang keluar berjongging bersama-sama, makan malam bersama sekali sekala, itu pun dah kira ok. kalau ada duit kelas banyak, boleh lah jalan-jalan jauh sikit macam ni :) :)


kebetulan masa ni besday sarah, so kami buat suprise lah untuk dia..terharu beliau :)
inshaAllah, lepas ni kalau ada kesempatan lagi, nak buat lagi aktiviti mcam ni :)

No comments:

Post a Comment